Indisch restaurant

Ter gelegenheid van de 25e verjaardag van ons restaurant

- 20% op al onze gerechten en menu's 

in het restaurant en voor schotels mee te nemen

Image header

TAKEAWAY SERVICE  : 20% discount (  on orders of  min 20 € for collection) Contact : +32 2 219 97 77

Our Delivery Service ( home, office and hotel) for orders of min. 30 €.   10% discount on your orders

 Delivery  charge : 4 € for St Josse-ten-Noode and 6 € for Schaerbeek, 8 € for  Etterbeek, Ixelles ,Woluwe St Lambert , 1000 Bruxelles, 9 € for  all the other communes.

Free delivery for orders from 90 €

DELIVEROO AND TAKEAWAY.com also deliver your food.

Welkom

In Brussel is de STAR OF INDIA één van de meest bekende Indische restauranten, befaamd voor zijn authentieke en verfijnde keuken, evenals voor een prachtige en exotische decor (3/4 min. van Schuman en van Madouplaats of Meiserplein). U wordt in het luxueuse kader van een herenhuis ontvangen, in een aangename en ontspannen sfeer.
De tempel van de traditionele Indische gastronomie, biedt de restaurant STAR OF INDIA een grote variëteit aan subtiel geparfumeerde specialiteiten die traditietrouw volgens oudere wijzen worden klaargemaakt : Tandoori, Tikka Masala, Korma, Kharhai enz… geserveerd met kip, lamvlees, vis of scampi’s. En voor de vegetariërs staat er een grote keuze verse groentenschotels op de kaart.
En om nog meer te genieten van al de harmonieuze smaken van uw maltijd zijn er zorgvuldig geselecteerde wijnen te proeven.
In de Star of India zal alles u aanspreken, de warme sfeer, de heerlijke gerechten, de wijnkaart, het onthaal en … de prijzen.